idealsistemim
Centipat
Daha fazla
Merhaba,İşlemci olarak Ryzen 5600G'ye ne dersiniz? Hem güçlü bir işlemci hem de harici ekran kartı almanıza gerek kalmaz. Hazır sistem satan sitelerden de alabilirsiniz, bu konfigürasyonu satıyorlar.
O zaman yanlış yönlendirmek istemem, program öyle istiyorsa intel alın. Ekran kartı konusunda da sadece dediğiniz özellikler aranıyorsa 730 alınabilir ama güçlü bir kart değil.Kullandığım programlardan birisi ısrarla intel öneriyor. 128 bit 2 gb ekran kartı da gerekiyor.
GT 730 Ryzen onboard'dan daha mı kötü ?
2gb 128 bit ekran kartı istiyor program mininum. Sadece intel demiyor CPU'da ama intel de sorun yaşamazsınız diyor. ben de riske atmak istemiyorum.
Hazır sistem olarak bulunduğundan önermiştim onu. Siz dediğiniz şekilde alın o zaman. Vatanda bi tık daha pahalı olur ama alınabilir.Ayrıca bahsettiğiniz Ryzen işlemci 11400F'den oldukça pahalı sanki.
Vatan'dan önerebilir misiniz ? yada itopya? ya da sizin istanbul'da bildiğiniz bir yer varsa.Hazır sistem olarak bulunduğundan önermiştim onu. Siz dediğiniz şekilde alın o zaman. Vatanda bi tık daha pahalı olur ama alınabilir.
B560 anakart, 11400F, WD black 500 GB SSD, 2x8 Gskill, corsair, crucial, hyperx... gibi RAM'ler alınabilir 3000 MHz. Uzun süreler açık duracaksa kaliteli bir PSU almanızı tavsiye ederim. Rampage, Gamepower gibi markalardan uzak durun PSU'da. Kasa olarak da hava alan bir kasa tercih edin. Gideceğiniz mağazayı bilmediğim için size fikir vermek amaçlı söylüyorum sadece bunları. Nereden alacağınıza karar verdiyseniz ona göre parçaları tek tek de önerebilirim.
Bu fiyatı hak etmiyor bence. Vatan'da da doğru düzgün kasa ve PSU yok, ya dandik ya da aşırı pahalı.bu nasıl sizce?