İş için klavye önerisi

DeoNade

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Muhasebe işi yapıyorum ve şu an Dell marka modelini bilmediğim bir klavye kullanıyorum. Bakmaya da üşendim açıkçası.
Bazı tuşları takılı kalıyor özellikle. Miladını dolduruyor açıkçası.
Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak bir sınır yok ama çok da absürt fiyatlar olmasa iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam size Blue Switch klavye öneririm. Blue Switch yazı yazanlar için idealdır. Kendim Rampage X tracker kullanıyorum memnunum.

Merhabalar meslektaş ve hocam ben Logitech K120 kullanıyorum ve gayet de memnunum fare olarak da Logitech M220 sessiz kablosuz fare kullanmaktayım tavsiye ederim.

Model öneremicem ama Logitech iş klavyeleri tarzında güzel ürünler çıkarıyor. Kablosuz versiyonlarda mevcut. Bakabilirsiniz

Model öneremicem ama Logitech iş klavyeleri tarzında güzel ürünler çıkarıyor. Kablosuz versiyonlarda mevcut. Bakabilirsiniz.

Deneyim sahiplerinin önerilerini dikkate alıyorum. Şirkette alınan bir ürün yıllarca gitmesi gerekiyor malum, kullandığım klavye 10 senelik

Öneri için teşekkür ederim fakat yan tarafında sayı tuşlarının olmaması benim için dezavantaj.
Blue Switch çok seslidir. Ses önemliyse mekanil klavyeler sesli oluyor genellikle eğer mekanik klavye istiyorsanız red Switch'ler daha sessiz oluyor.

Mekanik olması çok fazla önemli mi bilemedim, Logitech MK345 kafama yatıyor gibi biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Merhabalar meslektaş ve hocam ben Logitech K120 kullanıyorum ve gayet de memnunum fare olarak da Logitech M220 sessiz kablosuz fare kullanmaktayım tavsiye ederim.

Merhabalar öneri için teşekkür ederim MK345 kablosuz olması ile dikkatimi çekti. Şu an mouse olarak M170 kullanıyorum avuç içime tam oturuyor sadece klavyeyi alabilme şansım olursa klavyeyi alacağım mouse ihtiyacım yok gereksiz masraf olur gibi duruyor

Logitech K540 uzun ömürlü sesi rahatsız etmez ama seni de mutlu eder. Fiyatı biraz pahalı ama pişman olucağnı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…