İş İçin Mac Laptop

Şeftali

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar babam bu aralar laptop almak istiyor. Alacağı laptopu iş için birebir olmasını istiyor. Ben internette Mac laptopların hiç donmadığını falan duymuştum. Mac laptoplar iş için iyimidir ? Eğer iyise bütçemiz 3500 taş patlasa 4000. Bu bütçeye uygun mac laptop tavsiyesi istiyorum. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. :D

Hocam babanız için için istiyor o zaman macbooklar iyidir. Satış linki MacBook Pro - Ücretsiz Teslimatla MacBook Pro Dizüstü Bilgisayarları Satın Alın - Apple Store (Türkiye) Macbook Pro altı almayın derim. Nedeni ise retina ekran. 2. seçenecekte yer alan Retina Macbook Pro en iyisidir. 256GB depolama alanı var. 9 Saat pil süresi. Bu tür ürünlerin tek sorunu 13" olması ki bana göre iş için en iyisi oyun falan oynanacak bilgisayarlar değil bunlar. Klavyesi çok rahat ayrıca beyaz aydınlatması var. Çok kaliteli üründür öneririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı