İş için Mac mi, Windows mu?

Lehibeny

Megapat
Illustrator'de basit vektörel çizimler yapıyorum ve taşınabilir bir cihaz arayışına girdim. Hobi olarak video da editlediğim için Mac mantıklı geldi ama teknik olarak Mac hakkında bir bilgim yok. Yazılım kısmıyla da ilgileniyorum ayrıca. Yazılım okuyordum ve okulumu yarıda bırakmıştım iş için, ama tekrar kesinlikle başlayacağım.

MacBook Air ve Gaming herhangi bir laptop arasında tercih yapacak olsam hangisini seçmeliyim? Şunu da belirteyim çok çok nadir de olsa maximum LoL vs. oynarım o yüzden oyunla çok işim yok zaten evde hallediyorum o işi.

Eğer düzenli olarak dışarıda vakit geçirmekteyseniz ve uzun süre giden uzun ömürlü pil performansı sizin için bir kriterse benim fikrimce tabi ki Macbook. Windows bilgisayarlar bir süre sonra prize bağlı olmadan iş görmez hale geliyorlar ve kocaman şarj adaptörünü yanınızda gezdirmeniz gerekiyor. Bana sorarsanız yukarıdaki sebeplerden ötürü Macbook tercihim olurdu.

Bahsettiğiniz iş için zaten asla ve asla gaming almayın da , sizin durumunuzdaki biri gözü kapalı mac alsın kanaatindeyim. O tarz çizim , grafiker , modelleme vs. İşlerinde rakipsiz, kim ne derse desin.

Bence Mac alın, masaüstü toplamamış olsaydım Mac almayı düşünüyordum hele dışarıda laptop kullanacaksanız kesinlikle Mac tercih edilmeli, forumlarda Mac ile LoL oynayanları görmüştüm.

Teşekkürler cevaplarınız için. En çok dikkat ettiğim konu pil ömrü ve performans konularıydı. Bu yüzden tercihimi macten yana kullanacağım.

m2 air
m3 air

Sizce ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim? Ve sepette M3 çipin M2'den ucuz olmasının sebebi ne acaba çok ilginç geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…