İş için nasıl adam gibi bir web sitesi kurarım?

hamzakaraoglu

Centipat
Ben tekstil toptancısıyım. Benim Online satış için sitemi ziyaret edenleri görmek için yani kısaca iş için güzel bir web sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda belirttiğim iş için nasıl web sitesi kurarım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satış yapacaksanız farklı altyapı gerekebilir.

Ama normal bir site için WordPress'e bakabilirsin.
Reis yani normal derken anlamadım pek ben videoları izlediğimde adamlar 100-120 liraya felan satış sitesi kuruyolardı bende online satış yapmak istiyorum altyapı derken nasıl oluyor ?

Süreniz ne kadar? Web programlamaya ne kadar hakimsiniz?

Udemy'de YouAccel Training adlı eğitmenin Web Development Masterclass kursunu öneriyorum. Epey kapsamlı bir kurs. HTML, CSS, JS, jQuery, Bootstrap, PHP, Veritabanları, XML'den tut internet iletişim protokollerıne kadar her şey verilmiş. Her şeyi yapabilirsiniz ama e-satış sitelerinin çoğu hazır şablon kullanıyor.

Hazır şablon derken hazır temalı sitemi yani öyleyse benim için sorun olmaz web proglamlamaya açıkçası hakim değilim ama önerdiğiniz kursa göz atacağım
Ben sıfırdan siteyi kurmak istemiyorum yani teması sayfası vs. hazır olsun hazır şablon demek istediğiniz buysa uygun

Aynen o. Şu sayfaya bir bakın.

Shopify'ı araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…