İş için nasıl adam gibi bir web sitesi kurarım?

hamzakaraoglu

Centipat
Ben tekstil toptancısıyım. Benim Online satış için sitemi ziyaret edenleri görmek için yani kısaca iş için güzel bir web sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda belirttiğim iş için nasıl web sitesi kurarım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süreniz ne kadar? Web programlamaya ne kadar hakimsiniz?

Udemy'de YouAccel Training adlı eğitmenin Web Development Masterclass kursunu öneriyorum. Epey kapsamlı bir kurs. HTML, CSS, JS, jQuery, Bootstrap, PHP, Veritabanları, XML'den tut internet iletişim protokollerıne kadar her şey verilmiş. Her şeyi yapabilirsiniz ama e-satış sitelerinin çoğu hazır şablon kullanıyor.

Udemy'de YouAccel Training adlı eğitmenin Web Development Masterclass kursunu öneriyorum. Epey kapsamlı bir kurs. HTML, CSS, JS, jQuery, Bootstrap, PHP, Veritabanları, XML'den tut internet iletişim protokollerıne kadar her şey verilmiş. Her şeyi yapabilirsiniz ama e-satış sitelerinin çoğu hazır şablon kullanıyor.
Hazır şablon derken hazır temalı sitemi yani öyleyse benim için sorun olmaz web proglamlamaya açıkçası hakim değilim ama önerdiğiniz kursa göz atacağım

Ben sıfırdan siteyi kurmak istemiyorum yani teması sayfası vs. hazır olsun hazır şablon demek istediğiniz buysa uygun

Hazır şablon derken hazır temalı sitemi yani öyleyse benim için sorun olmaz web proglamlamaya açıkçası hakim değilim ama önerdiğiniz kursa göz atacağım

Ben sıfırdan siteyi kurmak istemiyorum yani teması sayfası vs. hazır olsun hazır şablon demek istediğiniz buysa uygun
Aynen o. Şu sayfaya bir bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı