İş ile Almanya'ya nasıl yerleşilir?

Diamant

Decipat
YBS okuyacağım bölüm olarak. Şu anda da yazılım konusunda bilgim var kendimi de geliştireceğim. Bayağı bir araştırdım ve sadece Almanya'ya gitme şansım var gibi. ABD zaten işçi almıyor artık, işçi vizesi bedeli olmuş 100bin dolar. Geriye Almanya kaldı. Şimdiden Almanca öğrenmeye başlayıp, kendimi yazılım konusunda da geliştirsem (özellikle AI geliştirme) gidebilir miyim?

Nedense gülesim geldi şuan. Bu kadar yükseklerden uçma öncelikle bir sakin ol önüne bak ileriyi düşünmektense.

Nedense gülesim geldi şuan. Bu kadar yükseklerden uçma öncelikle bir sakin ol önüne bak ileriyi düşünmektense.
Bir şey almak için %240 vergi vermekte istemiyorum, bedavaya çalışmakta istemiyorum. Şimdiden bir şeyler yapmazsam ilerde pişman olacağım hocam?

Bir şey almak için %240 vergi vermekte istemiyorum, bedavaya çalışmakta istemiyorum. Şimdiden bir şeyler yapmazsam ilerde pişman olacağım hocam?
İstemiyorsun farkındayım kimse istemez ama bu işler senin zannettiğin kadar kolay olmuyor. 85 milyonun aklına gelmeyen bir tek senin mi aklına geliyor ? Tek sen mi şikayetçisin ?

İstemiyorsun farkındayım kimse istemez ama bu işler senin zannettiğin kadar kolay olmuyor. 85 milyonun aklına gelmeyen bir tek senin mi aklına geliyor ? Tek sen mi şikayetçisin ?
Kimse kusura bakmasında o 85 milyon pekte akıllı değil yani. Yarısı ampulcü olan bir toplum bu.

Konumuza gelirsek benim sorduğum kendimi bu konuda geliştirirsem gidip gitmeyeceğim. Almanya özellikle IT konusunda uzman olanlar için olanak sağlıyor araştırmama göre. Forumda yurtdışına çalışanlar görmüştüm bilgilenmek istiyorum sadece bu konu neden buraya geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…