İş imkanı bulunan bölüm önerisi

Eğer MSÜ ilginizi çekiyorsa seneye Mart ayı gibi onu deneyebilirsiniz.

Merhaba @Yasarefe. Öncelikle aslında sonucunuz fena gelmemiş, hayırlı olsun.

Birçok seçenek var ama TYT 488.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 alternatif yer:
Çukurova Üniversitesi Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Ağız ve Diş Sağlığı.
Çukurova Üniversitesi Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Diş Protez Teknolojisi.
Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Optisyenlik.
Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uzaktan Öğretim 2 yıllık Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümü.
Çukurova Üniversitesi Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Yaşlı Bakımı.

Birçok seçenek var ama Eşit Ağırlık 354.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 alternatif yer:
Çukurova Üniversitesi İşletme.
Çukurova Üniversitesi Grafik.
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği.
Gaziantep Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi.

Birçok seçenek var ama Sözel 68.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 alternatif yer:
Mersin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları.
Antalya Belek Üniversitesi tam burslu Gastronomi ve Mutfak Sanatları.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği.
Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları.
Çukurova Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema.

Düzeltme: Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksekokulu* Uzaktan Öğretim 2 yıllık Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümü olacaktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…