Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız?
L lastruling Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive 27 Şubat 2024 #2 Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri.
R russ Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 230 27 Şubat 2024 #3 Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Gemi makineleri işletme mühendisliği.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Gemi makineleri işletme mühendisliği.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #4 Sadece iş imkanı açısından denizcilik zirve olabilir.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #5 borisyeisar dedi: Sadece iş imkanı açısından denizcilik zirve olabilir. Genişletmek için tıkla... İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi?
borisyeisar dedi: Sadece iş imkanı açısından denizcilik zirve olabilir. Genişletmek için tıkla... İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi?
R russ Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 230 27 Şubat 2024 #6 borisyeisar dedi: Sadece iş imkanı açısından denizcilik zirve olabilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam siz de denizci misiniz?
borisyeisar dedi: Sadece iş imkanı açısından denizcilik zirve olabilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam siz de denizci misiniz?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #7 Daha değil.
R russ Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 230 27 Şubat 2024 #8 Velihan33 dedi: İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi? Genişletmek için tıkla... Askeri denizcilik değil sivil denizcilik.
Velihan33 dedi: İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi? Genişletmek için tıkla... Askeri denizcilik değil sivil denizcilik.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 27 Şubat 2024 #9 Velihan33 dedi: İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi? Genişletmek için tıkla... YKS'ye giriyorsunuz düz. Sayısal puanla alıyorlar. Makine kısmı Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, güverte kısmı Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği.
Velihan33 dedi: İyiymiş nasıl denizci olabilirim MSÜ sınavı ile mi? Genişletmek için tıkla... YKS'ye giriyorsunuz düz. Sayısal puanla alıyorlar. Makine kısmı Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, güverte kısmı Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Şubat 2024 #10 Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... İyi bir üniversite okursanız işsiz kalmazsınız. Şuan yazılımda açık var fakat 2028'e kadar kapanacağı düşünülüyor.
Velihan33 dedi: Arkadaşlar en çok aranan iş imkanı fazla olan bölümler nedir beni aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... İyi bir üniversite okursanız işsiz kalmazsınız. Şuan yazılımda açık var fakat 2028'e kadar kapanacağı düşünülüyor.