U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #1 İş imkanı maksatında en popüler yazılım bölümleri nedir acaba?
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2023 #2 Yazılım ve bilgisayar mühendisliği.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 6 Ekim 2023 #3 Bilgisayar Mühendisliği bence. Özellikle iyi bir üniversitede okursanız, iş konusunda sıkıntı çekmezsiniz.
Bilgisayar Mühendisliği bence. Özellikle iyi bir üniversitede okursanız, iş konusunda sıkıntı çekmezsiniz.
U uurcanfdn1 Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 396 Çözümler 1 6 Ekim 2023 #4 GremoryRias dedi: Yazılım ve bilgisayar mühendisliği. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım özür dilerim bölümden kastım web, oyun, yapay zeka vs.. Porsche 911 GT3 RS dedi: Bilgisayar Mühendisliği bence. Özellikle iyi bir üniversitede okursanız, iş konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım özür dilerim bölümden kastım web, oyun, yapay zeka vs..
GremoryRias dedi: Yazılım ve bilgisayar mühendisliği. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım özür dilerim bölümden kastım web, oyun, yapay zeka vs.. Porsche 911 GT3 RS dedi: Bilgisayar Mühendisliği bence. Özellikle iyi bir üniversitede okursanız, iş konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım özür dilerim bölümden kastım web, oyun, yapay zeka vs..