onuraltanuyar Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 İş imkanı sağlayan kurs programları var mıdır? Udemy ya da sertifika veren gibi.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #2 onuraltanuyar dedi: İş imkanı sağlayan kurs programları var mıdır? Udemy ya da sertifika veren gibi. Genişletmek için tıkla... İş imkanı sağlayan programlardan kastınız nedir okuduğunuz bir bölüm var mı?
onuraltanuyar dedi: İş imkanı sağlayan kurs programları var mıdır? Udemy ya da sertifika veren gibi. Genişletmek için tıkla... İş imkanı sağlayan programlardan kastınız nedir okuduğunuz bir bölüm var mı?
onuraltanuyar Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Udemy gibi siteler vb. hocam.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 onuraltanuyar dedi: Udemy gibi siteler vb. hocam. Genişletmek için tıkla... Udemy ye video mu çekmek istiyorsunuz. Dediğim gibi alanınız ne bilmiyorum mühendislik programlari mi öğrenmek istiyorsunuz. Hangi dalda bilmiyorum mesela
onuraltanuyar dedi: Udemy gibi siteler vb. hocam. Genişletmek için tıkla... Udemy ye video mu çekmek istiyorsunuz. Dediğim gibi alanınız ne bilmiyorum mühendislik programlari mi öğrenmek istiyorsunuz. Hangi dalda bilmiyorum mesela
onuraltanuyar Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #5 Yok hocam nasıl halk eğitime gideriz kurs tamamlarız ya onun gibi.