Merhaba, biraz bütçem var. İlk zamanlar için büyük beklentim de yok, sıfırdan nasıl bir iş kurabilirim? Hangi sektör üzerine? E-ticaret düşünüyorum ama kendim ürün imal edemeyip dışarıdan satın aldığım için pek kârlı olmaz gibi hissediyorum. Örneğin bir ürün makinesi alıp kendim ürün yapıp satsam olur mu? Veya bambaşka bir sektör denesem? Bir tavsiyeniz var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden.
3D yazıcı işlerine girebilirisin şu an uğraşıyorum ama tasarımcı olarak tuturabilirsen iyi sonuçlar alabilirsin.
Ve ayrıca para için yapma iş kovalamaya bak parayı kovalarsan bir şey kazanamazsın iş kovlamalısın para gelir zaten.
3D yazıcı işlerine girebilirisin şu an uğraşıyorum ama tasarımcı olarak tuturabilirsen iyi sonuçlar alabilirsin.
Ve ayrıca para için yapma iş kovalamaya bak parayı kovalarsan bir şey kazanamazsın iş kovlamalısın para gelir zaten.
Senin zevkine kalmış bir şey beton kalıpları yapabilirsin beton kalıbı diyorum ama inşaatlardaki değil böyle bardak ya da vazo gibi şeyler çıkarabilecek şeylerin kalıbını yapabilirsin bunu yapman için tasarmın iyi olması ve her şeyden önemlisi iş bulabilmen işi alman gerek
Bu ilk söylediğim ileriki zamanlarda olacak şeyler ev eşyları hobi eşyaları tasarlayıp çizebilirsin
Ya da bir tane tarayıcı alırsın kırık parçaları bulunmayan parçaları basabilirsin
Daha bir sürü sana kalmış ve biraz girişken olursan her sektörde iş yaparsın başlarda iş kovalıycan sonra sana iş gelmeye başlayacak.
Senin zevkine kalmış bir şey beton kalıpları yapabilirsin beton kalıbı diyorum ama inşaatlardaki değil böyle bardak ya da vazo gibi şeyler çıkarabilecek şeylerin kalıbını yapabilirsin bunu yapman için tasarmın iyi olması ve her şeyden önemlisi iş bulabilmen işi alman gerek
Bu ilk söylediğim ileriki zamanlarda olacak şeyler ev eşyları hobi eşyaları tasarlayıp çizebilirsin
Ya da bir tane tarayıcı alırsın kırık parçaları bulunmayan parçaları basabilirsin
Daha bir sürü sana kalmış ve biraz girişken olursan her sektörde iş yaparsın başlarda iş kovalıycan sonra sana iş gelmeye başlayacak.
Evet bir kere YouTubeda denk gelmiştim, bafır diye bir arkadaş, Türkiye’de nadir çok pahalı ve çok zor bulunan bir motosiklet parçasını kendisi yapıp uyguna satıyordu. Aslında çok mantıklı, ama tasarım yeteneği üst seviye olması gerekiyor.
Evet bir kere YouTube'da denk gelmiştim, bafır diye bir arkadaş, Türkiye'de nadir çok pahalı ve çok zor bulunan bir motosiklet parçasını kendisi yapıp uyguna satıyordu. Aslında çok mantıklı, ama tasarım yeteneği üst seviye olması gerekiyor.