Iş kurmak

yasinbedir34

Hectopat
Arkadaslar merhaba. İki arkadasiz, 21 yasimizdayiz daha once genclik yillarimizda bilgisayar dukkanlarinda calistik. Şu an bilgisayar dukkani acma fikrimiz var. Diyoruz ki ilk olarak bir kere bilgisayar tamiri yapariz cunku azimsanmayacak bilgimiz var her turlu onarimi yapariz. Sonra kurumsal sirketlere IT, muhasebe ofis yazilimlari( logo go. Windows vb.) satisi ve diger her turlu satisi(modem.switch vb.) ve satis sonrasi destegi yapariz. Calistigimiz yerlerin hepsi guvenlik kamerasi isi yapiyordu o konuda da bilgimiz var onu da yapariz. Nasil bir fikir? Önerilerinizi almak istiyoruz. Çunku ikametgah ettigimiz yerlerde duzgun bir bilgisayarci yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önce bir piyasa araştırması yapmanızı öneririm. Bildiğiniz şirketlerle, kişilerle bir konuşun. Adınızı bilsinler. Yazılım bilen birini de çalıştırmanız sizin yararınıza olur diye düşünüyorum bir de. Onun dışında 2 arkadaş bir deneyebilirsiniz tabii.

Benim anlamadığım küresel çapta ses getirecek bir bilgisayar dükkanı falan mı kuracaksınız? Konu niye "Dünya Gündemi" başlığında? :D

Screenshot from 2017-08-22 12-58-33.png

@My Man! 'ın da dediği gibi önce piyasayı araştırıp, şirketlerle konuşup, anlaşmanız daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca "ikamethgah ettiğiniz" yerde neden bir bilgisayarcının olmadığını da sorgulamanız mantıklı olacaktır. Yoksa dükkanı açtıktan sonra iş yapamamak, ya da sadece format atmak da bayağı bir can sıkıcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı