İş mi yoksa eğitim mi?

Fazlı Cankurt

Hectopat
17 yaşındayım daha dün işe girmiştim ama çok yorucu 11 saat mesai tip ücreti de 40 TL olduğu için ayrıldım. Mezuna kalmayı düşünüyorum zaten kendimi dersime vereceğim ama bu yaz da kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite oku ülkemizde eğitimin pek bir değeri olmasa da bölümüne ve kendine göre güzel bir bölüm oku yoksa meslek hayatında zorlanırsın dostum ama ileride rahat edersin , okuyarak da yapabilirsin bunu okuyarak yaptığında 4 senen gidicek fakat bu 4 sene de sana kattığı bilgi birikim ve CV değeri önüne çok güzel kapılar açıcak

Üniversite oku ülkemizde eğitimin pek bir değeri olmasa da bölümüne ve kendine göre güzel bir bölüm oku yoksa meslek hayatında zorlanırsın dostum ama ileride rahat edersin , okuyarak da yapabilirsin bunu okuyarak yaptığında 4 senen gidicek fakat bu 4 sene de sana kattığı bilgi birikim ve CV değeri önüne çok güzel kapılar açıcak
peki bu yaz napiyim başka ?

Hem üniversite okuyorum, bitirdiğim de var. Hem de çalışıyorum yaklaşık 5-6 senedir. Eğer tıp, hukuk gibi bölümler kazanabileceğini düşünmüyorsan meslek edindirme kurslarına git, kaynak - kalıp - cnc - catia gibi eğitimler alarak kendini geliştir. 4 sene boş bir bölüm okuyacağına en fazla 2 sene içinde işinde iyi bir usta olup yüksek maaşlar alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı