onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 17 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar iş arıyorum ve başvuruyorum ama beni aradıklarında heyecan basıyor aba aba der gibi kalıyorum cümlelerim şaşıyor. Bunu nasıl atlatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Arkadaşlar iş arıyorum ve başvuruyorum ama beni aradıklarında heyecan basıyor aba aba der gibi kalıyorum cümlelerim şaşıyor. Bunu nasıl atlatabilirim?
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Mayıs 2021 #2 Birkaç diksiyon teknikleri uygulayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Birkaç diksiyon teknikleri uygulayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 17 Mayıs 2021 #3 Kısacı dedi: Birkaç diksiyon teknikleri uygulayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmm olabilir
Kısacı dedi: Birkaç diksiyon teknikleri uygulayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmm olabilir
sedat87 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Zaten almayacaklar nasılsa diye düşün.Böylece hem heyecanlanmazsın. Hemde almazlarsa üzülmezsin.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Mayıs 2021 #5 sedat87 dedi: Zaten almayacaklar nasılsa diye düşün. Böylece hem heyecanlanmazsın. Hemde almazlarsa üzülmezsin. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu gidişatı daha da kötüye götürür. Kendini net tanıtamaz çünkü işe alınmayacağını kendine benimsemiştir. Adama iş vermiyorlar adam iş arıyor. Sakın böyle bir hataya düşmeyin.
sedat87 dedi: Zaten almayacaklar nasılsa diye düşün. Böylece hem heyecanlanmazsın. Hemde almazlarsa üzülmezsin. Genişletmek için tıkla... Hayır, bu gidişatı daha da kötüye götürür. Kendini net tanıtamaz çünkü işe alınmayacağını kendine benimsemiştir. Adama iş vermiyorlar adam iş arıyor. Sakın böyle bir hataya düşmeyin.