İş önerisi

Çok yüksek değil ama günümüze göre 1 tık üst bir maaş saatleride fena değilmiş.

Normalde çok kolay da benim şu anki mağazada alan çok dar, deposu yok denecek kadar az. Cirosu da çok yüksek, o yüzden her hafta sadece mal atıyoruz o yıpratıyor. Eğer güzel geniş bir mağazada çalışacaksan çalışmayı düşünebilirsin. Bir de işe girmeden mutlaka oranın mağaza müdürü ile konuş çünkü başka yerlerde müdürler benimki kadar iyi olmayabilir. Mutlaka müdürü tanımaya çalış, kafan uyuyorsa gir, uymuyorsa başka marketlere de bak.

Çok yüksek değil ama günümüze göre 1 tık üst bir maaş saatleride fena değilmiş.

Şu anki diğer yerlere göre kıyaslandığında makul düzeyde gün geçirmek için mantıklı ama tabii geleceği olmayan bir meslek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben evlendim konu açıldığında bekardım.
İşimi de değiştirdim, olmuş biraz.

Hala markette mi calısıyorsun hocam?

27 yasındaydım lojistik sektöründeydim hala aynı sektördeyim fakat firmam ve bölümümü değiştirdim.
hocam selam bende lojistik ile ilgileniyorum 18 yaşındayım udemyden eğitim önerebilirmisiniz? yada nasıl bir hedefleme yapayım 18 yaşındayım

Dostum hevesini kırmak istemem ama ilgilenmeni önermiyorum daha yaşın genç daha ticari düşünebilirsin pek iyi bir sektör değil.

Diyeceksin ki sen neden hala bu sektördesin?
Başka ne yapabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…