İş önerisi

805561

Attopat
Merhaba. 19 yaşındayım. Part time ya da tam zamanlı iş arıyorum. Nereye başvursam genelde dönüş olmuyor ya da dalga geçercesine tecrübe soruyorlar. Fakat yeni mezun oldum ben. Okul okuyan adam nasıl tecrübe edincek? Sanayiye gitmek isterdim fakat zamanında COVID yüzünden bir şey öğrenemediğim için ortada dımdızlak kalmış vaziyetteyim. Adamlar usta seviyesinde adam arıyor. Öğretmeye gelince ise sıfır. LCW, koton ve DeFacto gibi yerlere başvurdum dediğim gibi dönüş olmadı. Ne yapabilirim?

BİM, A101, Şok, Migros bu 4'ünden biri mutlaka dönüş yapar.

İnternette korkunç yorumlar var hocam. Bunları yaşama ihtimalim olur mu? Zorbalık, üstüne gitme, mobbing, saatinden fazla çalıştırma, 3 kişinin yapması gereken işi 1 kişiye yükleme gibi şeyler yazmışlar. Bunlar doğru mudur? Mesela aşağıya bırakıyorum. Bıçakla öldürmeye girişen bile var.

1720548775865.png

1720548845485.png

Kariyer olarak planların ne bilmiyorum, aynı şekilde kapasiten ne onu da bilmiyorum ama oto motor ya da oto elektrik ustasının yanına git çırak başla. Marangoz da olabilir.
37 yaşındayım, 14 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Bir çok tanıdığımın ve bir çok arkadaşımın dediği şey keşke okumayıp meslek sahibi olsaydık oluyor. Ben de dahilim buna. Meslek öğrenmeye bak kısaca. Ben öğrenmediğime ve üniversite bitirip özel sektörlerde yıprandığıma pişmanım.
Elektrikli arabalar revaçta artık mesela, bundan 20 yıl sonra belki de tüm arabalar öyle olacak bilemeyiz, belki de oto elektrikçiler en çok kazanan olacaklar ileride. Kim bilir..

Kariyer olarak planların ne bilmiyorum, aynı şekilde kapasiten ne onu da bilmiyorum ama oto motor ya da oto elektrik ustasının yanına git çırak başla. Marangoz da olabilir.
37 yaşındayım, 14 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Birçok tanıdığımın ve birçok arkadaşımın dediği şey keşke okumayıp meslek sahibi olsaydık oluyor. Ben de dahilim buna. Meslek öğrenmeye bak kısaca. Ben öğrenmediğime ve üniversite bitirip özel sektörlerde yıprandığıma pişmanım.
Elektrikli arabalar revaçta artık mesela, bundan 20 yıl sonra belki de tüm arabalar öyle olacak bilemeyiz, belki de oto elektrikçiler en çok kazanan olacaklar ileride. Kim bilir.

Hocam bende girmeyi istiyorum fakat patronun yanına gittiğimde mesela neden bir şey öğrenemediğimi anlatıyorum COVID yüzünden bir şey öğrenemediğimi vs patron anlayış gösterse işçi göstermiyor. İşçi gösterse patron göstermiyor. Her şeyi bilen usta adam arıyorlar. Daha staj döneminde bile sanayide bu tür olayların kralını yaşadım. Ben bir şey öğrenemezsem nasıl çalışacağım deyince de gençler iş beğenmiyor oluyor.

Tavsiyem Inditex mağazalarına başvurman. Zara, Pull bear vs. gerçekten iyi meblağ ödüyorlar çalışanlarına

Başvurdum hocam genelde dönmüyorlar ama denedim şansımı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı