Arkadaşlar 1 hafta pompacıda çalıştım ve seviyem bu işe fazla geldiği için istifa ettim
Ek iş tarzı, kendi işinin patronu diyebileceğiniz reel iş önerisi arıyorum. Fikir konusunda tıkandım. Lise mezunu sayılırım. 1 aydan az kaldı mezun olmama. Harçlık gibi parası olan iş önerebilirmisiniz? Ticaretten biraz anlıyorum ama ne ticareti yapacağımı bilmiyorum.
Evinde kullanmadığın eşyaları letgo gibi yerlerden sat. Sermaye biriktirdiğin zaman bu yerlerde gördüğün ucuz ürünleri al-sat yap. Bit pazarlarına bakıp al-sat da yapabilirsin.
Ticari piyasa bu ekonomide olmaz. Türkiye'de suriyeliler olduğu için sigortasız şekilde asgari ücretin altında ağır işlere kadar yapabiliyorlar. Ege ve Akdeniz sahillerinde turist bol olan yerlerde ingilizce ve almanca iş yapar. İstanbul'da garsonluktan başka bir şey çıkmaz.
Hocam direk taktik veriyorum. Zürafa sokakta prezervatif standı açıyorsun. Bir tane arkadaşın orada tanıdığı günde 450 TL kar ediyor. Kar para kazanma değil. Lütfen banlamayın, arkadaş taktik istedi.