İş-okul için laptop tavsiyesi

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Genel olarak orta seviye, fiyat aşırı uçuk 80-90 üstü olmasın yeterli. Zaten yurt dışından alınacak o yüzden Türkiye fiyatları farklı olabilir. Bu şekilde orta segmentte alınabilecek en iyileri paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Abi zaten okul iş için istiyorsan 20 ye alsan bile işini görür mühendis değil isen. 80 90 baya güçlü işler için gerekli olur

Hangi ülkeden alacaksınız? Türkiye de Razer 16'18 4080 89k. Çok iyi fiyat şu anda.
Zephyrus G16 yurt dışından alınabilir. Beklerseniz yeni 5000 seri çok daha iyi olur.

Oyuncu laptopu istemiyorum. Dediğim gibi orta segment istedim. Fiyatı da çok uçuk. Üst segment bir bilgisayar bu. Ayrıca oyuncu bilgisayarı.

MacBook Air patlat bir tane. Fan sesi man sesi yok, yeterince guclu, pili 10-15 saat dayaniyor. Tam is ve okul icin mukemmel makine. Oyunu evindeki 3080'le oynarsin

Evdeki 3080'i dışarıda gezdirebilsek güzel olurdu da işte malum taşıması pek mümkün değil. MacBook harici Windows kullanabileceğim ne önerirsiniz? Fiyat dediğim gibi 30 da olur 50 de olur çok uçuk olmasın yeterli.

Düşük bütçe

Adam 30 da olur demiş düşük diye 42 k ye laptop atmışsın
Ne alaka şimdi, 30 da olur diye illa 30'a mı alacak? 80-90 olmasın uçuk kaçık olmasın yeter demiş. Fiyat bandındaki iyi laptop'ları attım.
Abi zaten okul iş için istiyorsan 20 ye alsan bile işini görür mühendis değil isen. 80 90 baya güçlü işler için gerekli olur
Uzun ömür denen bir şey var.

Ne alaka şimdi, 30 da olur diye illa 30'a mı alacak? 80-90 olmasın uçuk kaçık olmasın yeter demiş. Fiyat bandındaki iyi laptop'ları attım.

Verdiğin önerileri dikkate alacağım. Huawei matebook 14 hakkında ne düşünüyorsunuz güzel gibi duruyor.

Ne alaka şimdi, 30 da olur diye illa 30'a mı alacak? 80-90 olmasın uçuk kaçık olmasın yeter demiş. Fiyat bandındaki iyi Laptop'ları attım.

Laptoplarda uzun ömür diye bir şey yok 5 yıl sonra çöp olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…