İş sağlığı güvenliği belgesi gerekli mi?

576864

Kilopat
Makaleler
3
Okul önmüzdeki yılda staj için iş sağlığı ve güvenliği için kurs verecekmiş. Sizce bu kursa gitmek mantıklı mı?(ücretsiz diyorlar ama 16 saat ders varmış). Üniversitede oluyor bu olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölümün nedir? Mühendislikte zorunlu ders olarak veriyorlar bu sertifika için. Dersi geçemezsen ücretli kurslara gitmen gerekiyordu. Yani illa ki karşına çıkabilecek bir sertifika bu. Tavsiye ederim.

Bilgisayar teknolojisi.

Kurs olarak verecekler miş. Notla ilgisi var mıdır ki hocam?
Mühendislik için öyleydi. Ben tavsiye ederim bu kursu almanı. Biraz sıkıcı gelecektir ama iş hayatında gerekli bir belge.

İş sağlığı ve güvenliği belgesi almadan staj yapılmıyor diye biliyorum ben. Bize şart koşmuşlardı. Ben okulunkine katılıp almıştım. Bir arkadaşım staj yaptığı yer vasıtasıyla orada eğitim alıp almıştı belgeyi. Üniversite için bu dediklerim bu arada.

Mühendislik için öyleydi. Ben tavsiye ederim bu kursu almanı. Biraz sıkıcı gelecektir ama iş hayatında gerekli bir belge.

Lisede muhasebe bölümünü okurken almıştım. Oradan biliyorum.

Yapacağın işe göre değişir Mühendislik bölümlerinde zorunlu. Mühendislik bölümlerinden kastım temel mühendislik (Elektrik, makine, inşaat, kimya) bilgisayar müh. Gibi bölümlerde (ki gerçek adı Computer science yani bilgisayar bilimleridir) çok işine yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…