McQuennn95 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Çözümler 2 18 Haziran 2024 #11 siyam dedi: Bilmiyorum kafeler beni alırmıki hep böyle bir düşünce var aklımda. Genişletmek için tıkla... Kafeler senin gibileri arıyor zaten asgari ücrete ne kadar adamın pestilini çıkartabilirim diye.
siyam dedi: Bilmiyorum kafeler beni alırmıki hep böyle bir düşünce var aklımda. Genişletmek için tıkla... Kafeler senin gibileri arıyor zaten asgari ücrete ne kadar adamın pestilini çıkartabilirim diye.
siyam Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 32 19 Haziran 2024 #12 McQuennn95 dedi: Kafeler senin gibileri arıyor zaten asgari ücrete ne kadar adamın pestilini çıkartabilirim diye. Genişletmek için tıkla... Resmen hakaret yedim galiba.
McQuennn95 dedi: Kafeler senin gibileri arıyor zaten asgari ücrete ne kadar adamın pestilini çıkartabilirim diye. Genişletmek için tıkla... Resmen hakaret yedim galiba.
McQuennn95 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Çözümler 2 19 Haziran 2024 #13 siyam dedi: Resmen hakaret yedim galiba. Genişletmek için tıkla... Hakaret olarak algılamayın hocam ama maalesef gerçekler bunlar.
siyam dedi: Resmen hakaret yedim galiba. Genişletmek için tıkla... Hakaret olarak algılamayın hocam ama maalesef gerçekler bunlar.