İş ve ofis uygulamaları İçin Laptop

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Stajyer avukatım ve büroda kullanmak için dizüstü bir bilgisayar arıyorum. Oyun oynamayacağım yalnızca Office programlarını kullanacağım ve eğlence için de çok üzmeyecek ( Spotify, Netflix vs.) Bir laptop arıyorum. Tasarım olarak bu https://app.hb.biz/mI6HjFVX0WbG laptop hoşuma gitti fakat alınır mı? Bilmiyorum ve bu fiyatlarda daha makul bir öneriniz olursa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz güzel ama fiyatı yüksek.

Net bütçe vermemişsiniz. Bugün hazırladığım güncel rehberime bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim fakat mezun olduğum için öğrenci indiriminden nasıl yararlanacağımı tam bilemiyorum. Bir başkası adına almak sorun çıkarıyor mu ?
Rica ederim. Yanlış bilgi vermek istemem ama öğrenci olup olmadığınızı teyit etmiyorlar sanırım.

Teşekkürler konu için hocam. En fazla 25 bine kadar çıkmayı düşünüyorum. Tasarım konusunda da biraz takıntılığı olduğum için koyu renkli bir laptop bakmıştım. Attığım linkte 1 TB SSD ve 16 GB ram var ürün özelliklerinde sonradan eklendiği yazıyor fiyat o yüzden şişmiş olabilir mi ? Bir de konunuzda beni en üzmeyecek Macbook olacak 20-25 bin fiyat aralığında daha önce hep Windows kullanmıştım alışabilir miyim ? Pek çok soru sordum kusura bakmayın tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim. Yanlış bilgi vermek istemem ama öğrenci olup olmadığınızı teyit etmiyorlar sanırım.
Anladım teşekkür ederim benim de aslında aklıma yattı attığınız linkteki laptop ama bir önceki mesajımda yazdığım ufak çekincelerim var alışamamak gibi ve bir de sizce sırf ofis işleri için 256 GB SSD rahatça yeter mi daha önce iş tecrübem yok o yüzden bilemiyorum. :')

Yaklaşık 7-8 aydır MacBook kulanmaktayım.(256 GB) üniversite öğrencisiyim, ofis programları, birkaç tane oyun ve belge dolu cihaz. Şu an da sadece 130 GB dolu. Eğer cihaz aklınıza yattıysa depolama alanı dolduğu taktirde taşınabilir hard disk alabilirsiniz.

@Carterisnotcartel Sonradan eklense dahi o fiyat etmez. Alınabilirsiniz ama avukatlık işinde 256SSD yeter mi onu düşünmeniz gerek. Sorun değil istediğinizi sorabilirsiniz.
Estağfurullah neden alınayım aslında sadece iş için kullanacağım için Spotify'dan birkaç müzik indirmek dışında iş ile ilgili belge harici dosya bulundurmazsam fersah fersah yeteceğini düşünüyorum. Peki linkini attığınız konuda şunu alsan Macbook yerine çok daha iyi edersin dediğiniz bir laptop var mı ? Teşekkür ederim.

Ben sadece belge bulunduracağım için doldurmam çok daha zor olur 256 GB'ı sanırım teşekkür ederim sanırım kararımı verdim.

Hayırlı olsun, iş hayatınızda başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…