İş ve staj ilanlarına İngilizce CV verilir mi?

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Özellikle Türkiye'de iş ve staj başvurularında CV hazırlarken aklıma takılan bir konu var:

Türk şirketleri için başvuru yaparken CV'yi İngilizce mi, Türkçe mi hazırlamak daha doğru olur?

Eğer ilan İngilizce yazılmışsa veya yabancı ortaklı bir firmaysa doğrudan İngilizce CV veriyorum.

Deneyimi olanlar veya insan kaynaklarında çalışanlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Sizin yerinizde olsam, CV'yi hem İngilizce hem de Türkçe olarak verirdim. Diğer adaylardan bir farkınız olsun en azından. Farklılıklar her zaman için öne çıkar ve göze olumlu manada batar.

Sizin yerinizde olsam, CV'yi hem İngilizce hem de Türkçe olarak verirdim. Diğer adaylardan bir farkınız olsun en azından.

Staj başvuru dönütlerinde tek bir dosya yüklemeye müsaade ediliyor. PDF dosyasına iki ayrı sayfa olarak eklesem sorun olur mu? İlk sayfa İngilizce diğeri Türkçe olacak şekilde?

Bir de CV'de fotoğraf olması elzem midir? Resim koyacak kısmı ayarlayamadım. CV'mden bir kısım atsam inceleyebilir miyiz konudan sapmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…