İş yeri için 70-80 bin TL masaüstü bilgisayar önerisi

balev

Femtopat
Daha fazla  
Halihazırda bir dizüstü ve monitör kombinasyonu kullanıyorum ancak iş ve iş dışı kullanım için kullandığım i5 işlemcili laptop yetersiz kalıyor.
Masaüstü olarak uzaktan bağlantı ile dışarıdayken de kullanabileceğim güçlü bir sistem kurmak istiyorum. Oyuncu kasaları gibi görsel olarak renkli şeyleri aramıyorum. Mümkün olduğunca derli toplu bir kasa tercihim olur.
Sistemde minimum 1TB hard disk, minimum RTX 4060/4070 bir GPU ana şartlarım çünkü boş zamanlarda Stable Diffusion ile uğraşıyorum. En son bilgisayarımı yaklaşık 25 sene önce topladığım için yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bütçe net değil ama 70-80k civarı diyebiliriz. Monitör bütçe dışında.
Teşekkürler şimdiden.

Oyuncu kasası görünümü olmayan, daha profesyonel, işyerine uygun kasa seçimi yapamıyorum anladığım kadarıyla bu hazır sistemlerde. Bunu halletmenin bir yolu var mıdır?

4080 super'li bir kasa dizilebilir sanırım.

Edit: Şunu alıp geçebilirsin

X3d işlemcilerin render performansı düşük iş için kullanılmaz.
Oyuncu kasası görünümü olmayan, daha profesyonel, işyerine uygun kasa seçimi yapamıyorum anladığım kadarıyla bu hazır sistemlerde. Bunu halletmenin bir yolu var mıdır?
Render işleriyle meşgul tüm iş yerleri bu tarz kasalar kullanmakta zaten, kasa hava akışının iyi olması gerekiyor artık günümüzde. Işıktan rahatsız olacaksa çevreniz kasadan led bağlantısını söküp fan ışıklarını söndürebilirsiniz bilgi işlemciniz yardımcı olacaktır.

X3d işlemcilerin render performansı düşük iş için kullanılmaz.

Render işleriyle meşgul tüm iş yerleri bu tarz kasalar kullanmakta zaten, kasa hava akışının iyi olması gerekiyor artık günümüzde. Işıktan rahatsız olacaksa çevreniz kasadan led bağlantısını söküp fan ışıklarını söndürebilirsiniz bilgi işlemciniz yardımcı olacaktır.
14700K versiyonu da var aynı sitede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı