İş Yeri İçin İsim Önerisi

Kürdiş Car Hospital.
Perfect. Müşteri kitlemizin bir kısmı Kürtlerden oluşacak sonuçta bura Mardin ama şu anda bu ismi koymak sakıncalı olabilir. 2. çözüm sürecinde düşünürüz.
Pasta cila yapıyorsanız "Araba Pastanesi" olabilir bence
Araba hastanesi ile bitmek zorunda. Yok kek ve altın günü otomotiv yapalım.
Neden Hentai Araba Hastanesi?
Hentai kısmın neden yani ahaha
Çünkü hentai izlemeyi severim. O masumiyet dolu güzel karekterlerin şeytani dürtülerle birleştirmesi ayrı bir lezzet veriyor. Ayrıca güzel zaman öldürme aracı İngilizce alt yazılı tercih ettiğim ve Japonca dinlediğim için hem İngilizcemi hem Japoncamı geliştiriyorum. Büyük ihtimal işin yoğunluğu bittiği sırada kafa dinlemek için iş yerinde de izlerim. Her derde dava vallah. Ayrıca LOL oynayınca ister istemez insanın gönlü kayıyor. Hangimiz Ahri'ye sevmedik ya Miss Fortune? Hangimiz menü bitmesede doya doya baksam, demedik.
Netorare Araba Hastanesi olabilir.
Kötü adam kazanıyor. Nihahahaha.
Kobra Araba Hastanesi
Süper. Dükkan benim olsa yapardım ama adam 60 yaşında ''Ölü Solucan Araba Hastenesi'' daha uygun.
Harika bir fikir daha bu isimle aynı zamanda kadın pedi de satabiliriz.

Ahhh, ıyhh gibi sesler Japonca değil ki.

Hentai'ler de fizik kurallarına aykırı şeyler var hoşunuza gitmiş sanırım
Bence çocuğu falan var ise ismini koyabilir örneğin çocuğu vardır adı Furkan'dır Furkan Galeri falan veya soyisim. Bunlar klasik şeylerdir gerçi.

Realivex hentai car Hospital.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…