D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 21 Ekim 2022 #11 Haftaya kadar bekleyeceğim baktım olmuyor dediğiniz gibi yapacağım o zaman, herkese teşekkür ederim. Arkadaşlar parayı yatirdilar ama eksik yatirdiklarini düşünüyorum. Pazartesi sgkya gideceğim. Son düzenleme: 21 Ekim 2022
Haftaya kadar bekleyeceğim baktım olmuyor dediğiniz gibi yapacağım o zaman, herkese teşekkür ederim. Arkadaşlar parayı yatirdilar ama eksik yatirdiklarini düşünüyorum. Pazartesi sgkya gideceğim.
Yasin_Güler Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #12 Donkobus dedi: Haftaya kadar bekleyeceğim baktım olmuyor dediğiniz gibi yapacağım o zaman, herkese teşekkür ederim. Arkadaşlar parayı yatirdilar ama eksik yatirdiklarini düşünüyorum. Pazartesi sgkya gideceğim. Genişletmek için tıkla... hocam benzer bir sorun yaşıyorum sonuç hakkında bilgilendirme yapar mısın?
Donkobus dedi: Haftaya kadar bekleyeceğim baktım olmuyor dediğiniz gibi yapacağım o zaman, herkese teşekkür ederim. Arkadaşlar parayı yatirdilar ama eksik yatirdiklarini düşünüyorum. Pazartesi sgkya gideceğim. Genişletmek için tıkla... hocam benzer bir sorun yaşıyorum sonuç hakkında bilgilendirme yapar mısın?
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 23 Ağustos 2023 #13 Yasin_Güler dedi: hocam benzer bir sorun yaşıyorum sonuç hakkında bilgilendirme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam çok süre geçmeden bütün ücretleri eksiksiz yatırdılar. Ama biraz oyalamışlardı.
Yasin_Güler dedi: hocam benzer bir sorun yaşıyorum sonuç hakkında bilgilendirme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam çok süre geçmeden bütün ücretleri eksiksiz yatırdılar. Ama biraz oyalamışlardı.