davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Selam, otelde market bölümünde çalışıyorum bir çocukla bayağı kaynaştık bana bardan kokteyl ısmarlayacak biraz oturacağız sıkıntı olur mu? Çok içmem zaten.
Selam, otelde market bölümünde çalışıyorum bir çocukla bayağı kaynaştık bana bardan kokteyl ısmarlayacak biraz oturacağız sıkıntı olur mu? Çok içmem zaten.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 27 Haziran 2023 #2 Ülkemizdeki kanunlara göre dünden kalma şekilde işe sarhoş gitmek bile yasak. Tespit edilirse yaptırım uygulayabilirler.
Ülkemizdeki kanunlara göre dünden kalma şekilde işe sarhoş gitmek bile yasak. Tespit edilirse yaptırım uygulayabilirler.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 knowledgeworker dedi: Ülkemizdeki kanunlara göre dünden kalma şekilde işe sarhoş gitmek bile yasak. Tespit edilirse yaptırım uygulayabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır enerji içceği alırım.
knowledgeworker dedi: Ülkemizdeki kanunlara göre dünden kalma şekilde işe sarhoş gitmek bile yasak. Tespit edilirse yaptırım uygulayabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır enerji içceği alırım.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 27 Haziran 2023 #5 Soğuk meşrubatta su, maden suyu, ayran ve şalgam adamdır; gerisi yalandır.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 MusaEnes dedi: Öyle olur. Genişletmek için tıkla... Ahaah. Gittim iş çıkışı 2 tane shot çaktım bir şey olmadı ama dalgınlıktan servisi kaçırdım çocukla otelde ayni odada kaldim .
MusaEnes dedi: Öyle olur. Genişletmek için tıkla... Ahaah. Gittim iş çıkışı 2 tane shot çaktım bir şey olmadı ama dalgınlıktan servisi kaçırdım çocukla otelde ayni odada kaldim .