P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2022 #1 Merhaba hepinize, doktor arkadaşım hastanede ki odasına klima koymak istiyor fakat yönetim ile sıkıntı yaşar mı? Diğer doktorların odasında var olduğunu ama o doktor arkadaşıda bu klima benden önce burada olduğunu söyledi. Sizce bu yasak mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2022
Merhaba hepinize, doktor arkadaşım hastanede ki odasına klima koymak istiyor fakat yönetim ile sıkıntı yaşar mı? Diğer doktorların odasında var olduğunu ama o doktor arkadaşıda bu klima benden önce burada olduğunu söyledi. Sizce bu yasak mıdır?
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 3 Ekim 2022 #2 Bence bize sormak yerine yönetime sorsanız net cevabı alırsınız hocam.
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2022 #3 Jon Sino dedi: Bence bize sormak yerine yönetime sorsanız net cevabı alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Konu benimle ilgili değil kendisi illa buraya yazmamı istedi istemeyerek yazdım işte.
Jon Sino dedi: Bence bize sormak yerine yönetime sorsanız net cevabı alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Konu benimle ilgili değil kendisi illa buraya yazmamı istedi istemeyerek yazdım işte.