İş yerinde fırça yiyince işten çıkma isteği

King Dad 2

Hectopat
Daha fazla  
İş yerinde fırça yedim işten ayrılmak istiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaşı iyi ise çıkma dayan derim. Ama iş bu hocam elbet fırça yiyorsun. Patronunun suyuna git derim Allah yardım etsin.

Eğer sürekli ezici davranıyorsa ve artık gururuna dokunuyorsa çık. Hata sonucu fırça yiyorsan biraz katlanman gerekecek.

Eğer sürekli ezici davranıyorsa ve artık gururuna dokunuyorsa çık. Hata sonucu fırça yiyorsan biraz katlanman gerekecek.

Bende bunu kastettim hocam. Kendi hatası sebebiyle fırça yemesi normal ama işvereni ya da üst'ü küçümseyici şekilde davranıyorsa çıksın.

İşi sorunlu çıkarıyorum insanların isteklerini unutuyorum adamlar laf sokuyorlar.

Hocam bu makaleyi okuyun isterseniz.

İşi sorunlu çıkarıyorum insanların isteklerini unutuyorum adamlar laf sokuyorlar.
Fabrika isine gecin hocam. Ilk 3 gun isi ogrenirsin sonra kimse sana karismaz kendi halinde tum gun fabrikada sabit calisirsin. Boyle yok lokanta, yok atolye, yok kebabci. Calisilmaz buralarda. kendi de calisan olmasina ragmen babasinin isyeriymis gibi davranan IQ'suz adamlar cok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…