Merhaba. Bugün bir kafeye başvuruya gideceğim. Açılış sabah 8, kapanış gece 12 olarak gözüküyor. Bu kadar saat çalışmak zorunda mıyım? Yasal mı? Saat dolduğu zaman çıkacak mıyım yoksa?
Merhaba. Bugün bir kafeye başvuruya gideceğim. Açılış sabah 8, kapanış gece 12 olarak gözüküyor. Bu kadar saat çalışmak zorunda mıyım? Yasal mı? Saat dolduğu zaman çıkacak mıyım yoksa?
Vallahi ben sigortasiz olarak yevmiyeli komigile gittimde oglen 3 gidip gece 2 3 gibi cikiyorum. 3 4 gun ust uste gittigimde pestilim cikiyor surekli devam eden calisanlar nasıl dayaniyor anlamıyorum pek.
Yasal sınırı aşmama yollarını firmaların işletmelerin çoğu bulmuş durumda. Ondan dolayı eğer çok fazla insanın yaşadığı şehirlerdeysen '' işine gelirse '' modunda davranılabilir sana.