Dostlar zaman akıp gitsin istiyorum iş yerimde çok boş vaktim oluyor. Oturup Reels, TikTok ve X kaydırmaktan yoruldum. Böyle zamanın akıp gitmesini sağlayacak vakit öldürmelik mobil oyun önerisi istiyorum. Ücretli olabilir problem değil.
Mobil demişCS 2, RDR 2, Valorant, GTA (herhangi bir oyunu),Uncharted 4, Mafia 2 Definitive Edition.
Bunlar benim genellikle oynadigim oyunlar
Dostlar zaman akıp gitsin istiyorum iş yerimde çok boş vaktim oluyor. Oturup Reels, TikTok ve X kaydırmaktan yoruldum. Böyle zamanın akıp gitmesini sağlayacak vakit öldürmelik mobil oyun önerisi istiyorum. Ücretli olabilir problem değil.
Telefondan oynanmaz mı hocam.Hocam seni tertemiz bir Albion Online'a başlatalım bir tablet al kendine fena akarsın balıkçılık kas bir de oyunda yıllarca kitlersin kendini oyuna.
Oynanır da tablette daha rahat edersin.Telefondan oynanmaz mı hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.