İş yerinde sıkılınca ne yapılabilir?

Makaleler
19
Yaz tatilimi kzuenimin mağazasında geçirmeye karar verdim evde rahat bırakmıyorlar burada para alıyorum en azından. Fakat kasada olduğum için çok sıkılıyorum ve bana yapacak bir şey lazım. Masa başında Stranger Things bitirdim, wattpad okudum oyun oynadım sarmadı. Açılan şarkılar da sırf turistleri çekebilmek içni açılan Arapça şarkılar ve en sevmediğim müzik türü. Burada sıkıntıdan patlayacağım yaz bitene kadar, Trendyol'daki tüm reknolojik ürünleri Trendyol sepetime attım alacakmış gibi alışveriş yapmak ta sarmıyor artık. Ne yapayım sizce? Evet tüm seçenekleri eledim biliyorum ama ne yapayım durum böyle.

¯\_(ツ)_/¯​

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz tatilimi kzuenimin mağazasında geçirmeye karar verdim evde rahat bırakmıyorlar burada para alıyorum en azından. Fakat kasada olduğum için çok sıkılıyorum ve bana yapacak bir şey lazım. Masa başında Stranger Things bitirdim, wattpad okudum oyun oynadım sarmadı. Açılan şarkılar da sırf turistleri çekebilmek içni açılan Arapça şarkılar ve en sevmediğim müzik türü. Burada sıkıntıdan patlayacağım yaz bitene kadar, Trendyol'daki tüm reknolojik ürünleri Trendyol sepetime attım alacakmış gibi alışveriş yapmak ta sarmıyor artık. Ne yapayım sizce? Evet tüm seçenekleri eledim biliyorum ama ne yapayım durum böyle.

¯\(ツ)/¯​

Şimdi şirket bilgisayarları oyunlar için güçsüz olduğu için Valorant gibi Online oyunlar 30-20FPS verecektir. Oradaki en güçlü bilgisayar ise oranın şefine aittir izin verirse ne mutlu ancak orayı elemek zorundayız çünkü en çok iş ana sistem olduğu için orada daha çok. Oyun önerisi için;

Minecraft.
Brawl Stars.
BlueStacks (Android emülatörü)
Google Play Games Beta (Android emülatörü)
Stardey walley.
Dealer's Life 1 veya 2
That's not my neighbor (orijinali tavsiye edilir)
Beholder.
Undertale.
CS:GO
LoL (kaldırma ihtimali var)
Euro Truck Simulator 2 (kaldırma ihtimali var)

Şu anda aklıma gelen oyunlar bunlar herkese iyi oyunlar dilerim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı