İş yerinden askerlik çıkışı nasıl alınır?

BuzzyGamer

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

2.5 senedir çalıştığım iş yerinden mümkün olduğunca kısa bir sürede askerlik çıkışı almak istiyorum ki bir an önce askerlik görevimi de tamamlayayım hem de kıdem tazminatımı alayım ancak sanırım kıdem tazminatını alabilmen için sevk belgesini iş yerine vermen gerekiyormuş ve sevk belgesi de bildiğim kadarıyla 10 gün kala filan çıkıyor.

Tüm muayene işlemlerimi tamamladım, tercihlerimi filan da e-Devlet üzerinden yaptım. Şimdi sadece sınıflandırma sonucunun açıklanmasını beklemek kalıyor. Askerlik şubesindekiler en yakın tarih olarak tahminen kasım ayında filan gidersin diye söylemişlerdi ama benim bu iş yerinde dakika durasım bile kalmadı gerçekten. O kadar bunalımdayım ki anlatamam. Şu sevk belgesi e-Devlet üzerinde 10 gün kala mı gözüküyor gerçekten? Şu işi hızlandırabileceğim bir yol mevcut ise tavsiyelerinize açığım. Bu arada normal bir şekilde Er/Erbaş (6 ay) olarak seçim yapmıştım. Bir fark yaratır mı bilmem ama yazmak istedim. Bir an önce şu berbat iş yerinden kurtulmak istiyorum yoksa fıttıracağım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…