İş yerinden bir abi sürekli borç istiyor

Geçmiş olsun umarım adam kötü niyetli değildir keşke kredi çekerken adamı kefil gosterseydin Sen ödemezdin o ödemek zorunda kalırdı.

Neyse sana da bu ders olsun. Dolandırılmışsın.
Bir daha tanımadığın kimseye borç verme. Kendin paraya ihtiyacın varsa başkasına borç verme.

Eğer yazılı bir şekilde sana ödeyeceğini söylediyse, borçlu olduğunu belirtir dava açabilirsin. Ama yazılı veya sesli kanıtın yoksa elinde, çok bir şey yapamazsın, sen ödersin onları, o da yer.
yazılı veya sesli kanıt yok ama whatsapptan çekmem için söylediği yazışmalar var ve iş yerinde geri ödeyeceğini söylemişti.

Yazılı veya sesli kanıt yok ama WhatsApp'tan çekmem için söylediği yazışmalar var ve iş yerinde geri ödeyeceğini söylemişti.

Sen ses kaydı al sürekli adam tekrar ister o zaman kayıt al geçen cektiklerini ne zaman odeyeceksin abi falan de ama açık açık benden borç istemiştin çektim verdim ne zaman odeyecceksin gibi hepsinin kaydı olsun.

herkes bi dolandırılmışsın deyince çok kötü oldum, yeni telefon almayı düşünüyordum aynı zamanda. bildiğin düşüncemi sildi attı.

@noskillsamet @TheAny iyi de yazılı veya sesli bir kanıt olsa da bu bir anlaşma değildi. Arkadaşın böyle bir şeyi yapma hakkı var mı yasal olarak? Demek istediğim arkadaşın girdiği kişisel bir borç, yasal hükümlüsü o. Kişi gelip "Benim için kredi çek, ödeyeceğim." dese bile hukuken bir geçerliliği var mı?

Arkadaş yaşca benden bayağı küçük bu kadar krediyi nasıl çekebilmiş hayatımda hiç çekmedim hep olduğu kadar kullandımda mümkün mü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…