Yusufc44
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben fiziğimin ve gücümün çok iyi olmamasına rağmen sert şut çeken, sağlam-güzel ve aralara isabetli pas atan, hızlı koşusu sayesinde boşluk ve aralardan lap diye uçup giden ve bu özelliklerim sayesinde genelde orta saha ve kanat oynayan bir tipim. Ama bir sorunum var ki beni illallah ettirdi arkadaşlar ben çok güzel frikik vurmama rağmen bir türlü topu kaleye bulduramıyorum yoksa top çok sert gidiyor top kaleyi bulsa garanti gol bu sadece duran toplar için geçerli değil. Kaleci ile karşı karşıya kalsam ya kalecinin üzerine ya da dışarıya vuruyorum belki kendi kendime topa fazla sert ve heyecanla vuruyorumdur dedim ve kaleci ile karşı karşıya kalınca topa sadece yavaşça dokunmaya başladım. Ama sonuç yine aynı hep isabetsiz kaleye girmiyor lanet top, benim böyle illallah ettiren bir isabet sorunum var ne kadar atağa katılırsam katılayım her şey dört dörtlük gidiyor ama topa şutu ben vuruyorsam kaleyi buldurmadığım için harcanıyor. Nasıl top kaleyi buldurtulur ve isabet ettirilir taktiği filan var mı şunun nasıl ve hangi stil vurmalıyım topa bir öğüt verin? Bakın sert şut değil isabetli şut nasıl vurulur istiyorum.
Bu arada garip bir şekilde pasları çok isabetli atmama rağmen bu lanet şutlar bir türlü olmuyor.
Bu arada garip bir şekilde pasları çok isabetli atmama rağmen bu lanet şutlar bir türlü olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: