X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 25 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar merhaba normalde Windows'un fare ayarlarında tik işaretini kaldırdığımızda ivmenin düşmesi lazım ama benimkinde tam tersi artıyor. Bu bir hata mı yoksa başka bir şey mi anlayamadım? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2019
Arkadaşlar merhaba normalde Windows'un fare ayarlarında tik işaretini kaldırdığımızda ivmenin düşmesi lazım ama benimkinde tam tersi artıyor. Bu bir hata mı yoksa başka bir şey mi anlayamadım? Yardımcı olabilir misiniz?
4 4EVA1 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2019 #2 Herkeste öyle oluyor? Tik kaldırınca hassasiyet düşüyor daha hızlı hareket ediyor.
X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 26 Şubat 2019 #3 4EVA1 dedi: Herkeste öyle oluyor? Tik kaldırınca hassasiyet düşüyor daha hızlı hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum yazdıklarımı okudun mu
4EVA1 dedi: Herkeste öyle oluyor? Tik kaldırınca hassasiyet düşüyor daha hızlı hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Dostum yazdıklarımı okudun mu