P Pandoraxx Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 190 21 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows'un fare ayarlarındaki "işaretçi hassasiyeti" açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz? FPS oyunlarında bunu açmak mı kapatmak mı performansa olumlu etki ediyor sizce?
Merhaba arkadaşlar. Windows'un fare ayarlarındaki "işaretçi hassasiyeti" açık mı kapalı mı kullanıyorsunuz? FPS oyunlarında bunu açmak mı kapatmak mı performansa olumlu etki ediyor sizce?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 21 Mayıs 2024 #2 Açıkta dursun tamamen saçmalık o ayar seni çok iyi yapmayacak hatta etki etmez bile aimini geliştirmeye çalış ayarlarla uğraşma.
Açıkta dursun tamamen saçmalık o ayar seni çok iyi yapmayacak hatta etki etmez bile aimini geliştirmeye çalış ayarlarla uğraşma.
P Pandoraxx Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 190 21 Mayıs 2024 #3 Yabancı kaynaklardan da bakıyorum da hemen hemen herkes kapatmayı önermiş. O yüzden merak ettim acaba herkes kapatıyor mu diye
Yabancı kaynaklardan da bakıyorum da hemen hemen herkes kapatmayı önermiş. O yüzden merak ettim acaba herkes kapatıyor mu diye