Çözüldü "@" İşareti yapmak için klavyede karakter tuşu başka tuşa aktarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

selim1_6

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim klavyemde "@" karakteri olmuyor sürekli ekran klavyesinden yapıyorum bu karakteri başka tuşa aktarma var mıdır?

@ işaretinin ASCII değeri 64'tür. Klavyeden Alt tuşuna basılı tutarken 64 yazıp Alt tuşundan elinizi çekerseniz rahatlıkla yazabilirsiniz.

Şunu da buraya bırakayım: ASCII Table

İndirdim ama @ işareti hangisi bilmiyorum bir fikriniz var mıdır acaba.
İndirdim ama fotoğraftaki gibi hangisi olduğunu bilmiyorum.
"Tür"e tıkladığında klavyede hangi tuşa basarsan onu algılar, oradan istediğin kombinasyonu yap. "Şuna eşlendi:" kısmını da CTRL + ALT + Q olarak ayarla. Tamam'a basıp pencereyi kapat.

"Tür"e tıkladığında klavyede hangi tuşa basarsan onu algılar, oradan istediğin kombinasyonu yap. "şuna eşlendi:" kısmını da CTRL + alt + Q olarak ayarla. Tamam'a basıp pencereyi kapat.

Olmadı ama zamanınızı harcadığınız ve uğraştığınız için size ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…