B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım.
Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım.
5 557 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.222 Çözümler 22 31 Ekim 2023 #2 Alt gr basılı tutarak Q basıyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 31 Ekim 2023 #3 Burak Trd dedi: Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Klavye dilini değiştiriyor olabilir misin? Artı 0 Eksi
Burak Trd dedi: Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Klavye dilini değiştiriyor olabilir misin?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.371 Makaleler 8 Çözümler 180 31 Ekim 2023 #4 Klavyeyi Türkçe yapmayı deneyim belki ingilizce kalmıştır. Artı 0 Eksi
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #5 Dili İngilizceye almış olabilirsin. Arama yerine dil ve klavye ayarları yaz. Oradan dili Türkçeye al. Artı 0 Eksi
Dili İngilizceye almış olabilirsin. Arama yerine dil ve klavye ayarları yaz. Oradan dili Türkçeye al.
S Serdar Özalemdar Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri -HP Victus 16-s0003nt -AMD Ryzen 7 7840HS -(8x2) 16 GB DDR5 -512 GB SSD -NVIDIA GEFORCE RTX 4070 Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #6 Cihazınızda AltGr+Q tuşlarına basarak @ işaretini kullanabilirsiniz ancak bu formattan sonra ortaya çıkan bir problem ise formattan sonra yüklediğiniz işletim sisteminde problem olabilir. Artı 0 Eksi
Cihazınızda AltGr+Q tuşlarına basarak @ işaretini kullanabilirsiniz ancak bu formattan sonra ortaya çıkan bir problem ise formattan sonra yüklediğiniz işletim sisteminde problem olabilir.
putnus Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 17 31 Ekim 2023 #7 Burak Trd dedi: Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazdın başlığı? Artı 0 Eksi
Burak Trd dedi: Merhaba. Format atmadan önce de böyle bir sorunum vardı, format sonrası düzelmişti ama tekrar başladı ve çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yazdın başlığı?
KS KS B Burak Trd Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #8 putnus dedi: Nasıl yazdın başlığı? Genişletmek için tıkla... arkadaşımdan kopyaladım. tahsns dedi: Dili İngilizceye almış olabilirsin. Arama yerine dil ve klavye ayarları yaz. Oradan dili Türkçeye al. Genişletmek için tıkla... Hayır Türkçe. Sorun kendi kendine düzeldi garip bir şekilde. Artı 0 Eksi
putnus dedi: Nasıl yazdın başlığı? Genişletmek için tıkla... arkadaşımdan kopyaladım. tahsns dedi: Dili İngilizceye almış olabilirsin. Arama yerine dil ve klavye ayarları yaz. Oradan dili Türkçeye al. Genişletmek için tıkla... Hayır Türkçe. Sorun kendi kendine düzeldi garip bir şekilde.