Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023
Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir?
Çözüm snageX 7 Ekim 2023 Sparkyy dedi: Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz.
Sparkyy dedi: Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Sparkyy dedi: Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir? Genişletmek için tıkla... CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır. Artı 0 Eksi
Sparkyy dedi: Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir? Genişletmek için tıkla... CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.862 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ekim 2023 #3 LM: Left Midfielder, yani sol orta saha. Artı 0 Eksi
KS KS Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 snageX dedi: CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor. Artı 0 Eksi
snageX dedi: CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Sparkyy dedi: Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
Sparkyy dedi: Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz.
Neqwiee Centipat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 36 7 Ekim 2023 #6 Lm = left middlefielder yani sol orta saha anlamına geliyor (oyucuya göre sol kanatta da oynayabilir) Artı 0 Eksi
Lm = left middlefielder yani sol orta saha anlamına geliyor (oyucuya göre sol kanatta da oynayabilir)
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.862 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ekim 2023 #7 snageX dedi: O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... RM değil RW sağ kanat. Sol orta yerine sağ orta oynayabilir. Artı 0 Eksi
snageX dedi: O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... RM değil RW sağ kanat. Sol orta yerine sağ orta oynayabilir.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 Turkish Delight dedi: RM değil RW sağ kanat. Genişletmek için tıkla... RW dediğiniz fifa-pes terimi. LM ve RM'de kanat diye geçiyor. Artı 0 Eksi
Turkish Delight dedi: RM değil RW sağ kanat. Genişletmek için tıkla... RW dediğiniz fifa-pes terimi. LM ve RM'de kanat diye geçiyor.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 7 Ekim 2023 #9 snageX dedi: RW dediğiniz fifa-pes terimi. LM ve RM'de kanat diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... LM = Left Midfielder yani Orta saha oyuncusudur. Kanatla alakası yok diye biliyorum? Kanat olsaydı LW olurdu yani Left Wing. Artı 0 Eksi
snageX dedi: RW dediğiniz fifa-pes terimi. LM ve RM'de kanat diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... LM = Left Midfielder yani Orta saha oyuncusudur. Kanatla alakası yok diye biliyorum? Kanat olsaydı LW olurdu yani Left Wing.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 Kükreyen Deli Adam dedi: LM = Left Midfielder yani Orta saha oyuncusudur. Kanatla alakası yok diye biliyorum? Kanat olsaydı LW olurdu yani Left Wing. Genişletmek için tıkla... Bu fifa ve peste o şekilde. Normalde sağ orta veya sol orta diye bir oyuncu olmaz. Birkaç kaynak bırakayım. Futbolda Lm Ne Demek? - Ne Demek ?✅ Futbolda Lm Ne Demek? , detaylarıyla Futbolda Lm Ne Demek? anlamı nedir , Futbolda Lm Ne Demek? hakkında detaylı bilgiler demek.org Futbolda LM ve RM Nedir? Hangi Mevkide Oynar? | Tozlu Mikrofon www.tozlumikrofon.com Mesela Ronaldo da eskiden RM oynardı ama orta saha oyuncusu değildi. Arjen Robben de LM oynardı ama orta saha değildi. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: LM = Left Midfielder yani Orta saha oyuncusudur. Kanatla alakası yok diye biliyorum? Kanat olsaydı LW olurdu yani Left Wing. Genişletmek için tıkla... Bu fifa ve peste o şekilde. Normalde sağ orta veya sol orta diye bir oyuncu olmaz. Birkaç kaynak bırakayım. Futbolda Lm Ne Demek? - Ne Demek ?✅ Futbolda Lm Ne Demek? , detaylarıyla Futbolda Lm Ne Demek? anlamı nedir , Futbolda Lm Ne Demek? hakkında detaylı bilgiler demek.org Futbolda LM ve RM Nedir? Hangi Mevkide Oynar? | Tozlu Mikrofon www.tozlumikrofon.com Mesela Ronaldo da eskiden RM oynardı ama orta saha oyuncusu değildi. Arjen Robben de LM oynardı ama orta saha değildi.