Çözüldü İşaretlenilen oyuncunun bulunduğu mevkinin adı ne?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu oyuncunun asıl yeri aslında orası değil idareten orada oynatıyorum. Bu mevkinin asıl adı nedir?
CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır.

CM yani merkezi orta saha olarak oynuyor şuan, biraz daha sağa kayarsa RM yani sağ kanat oynayacaktır.
Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor.

Hocam dls de pes gibi olmuyor maalesef, oyuncunun oynadığı mevki neresiyse orada kalıyor değişmiyor.

O zaman bu mantıkta şu anda LM yani sol kanat oyuncusunu RM yani sağ kanatta oynatıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
LM = Left Midfielder yani Orta saha oyuncusudur. Kanatla alakası yok diye biliyorum? Kanat olsaydı LW olurdu yani Left Wing.
Bu fifa ve peste o şekilde. Normalde sağ orta veya sol orta diye bir oyuncu olmaz. Birkaç kaynak bırakayım.

Mesela Ronaldo da eskiden RM oynardı ama orta saha oyuncusu değildi. Arjen Robben de LM oynardı ama orta saha değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…