Çözüldü İşbank harcama itirazı sonuçlanmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raunchytve

Centipat
Daha fazla  
Kardeşim benden izinsiz bir şeyler aldığı için harcama itirazinda bulunmuştum. Geçen gün aradılar kartınızın kapatılması lazım itirazın devamı için diye neyse kapatın dedim. Harcama itirazı kısmında sonuçlanmistir yazıyor belgeleri kontrol edin yazıyor belgeler kısmında da ek bilgi istiyor ekbelgede istenen ek bilgileri doldurup mail olarak göndermeme rağmen hala yazı aynı, sonuclanmiştir diyor hiç değişiklik olmamış. Müşteri hizmetlerini arasam sorunumu çözebilirler mi?

Çözüm
Anladım hocam çok sevindim şeyden dolayı soruyorum benzer bir olay benim başıma geldide, hangi kategoriyi seçtiniz onu merak etmiştim.

"İş yerine iade talebinde bulundum ama cevap alamadım " seçeneğini seçtim. Kategoriyi de ürün olarak seçtim ayrıyeten ürün açıklamasına "sanal ürün. Oyun içi satın alım " yazdım. Umarım sizde iadenizi alabilirsiniz. İade almak için kartınızı iptal etmek için arıyorlar haberiniz olsun. Kart iptal olmadığı sürece itirazlar işleme alınmıyor.
@raunchytve merhaba, harcama itirazı yaparken kategoriyi ne olarak seçmiştiniz?

Merhaba harcama itirazı yaparken kategoriyi ne olarak seçtiniz.

Anladım hocam çok sevindim şeyden dolayı soruyorum benzer bir olay benim başıma geldide, hangi kategoriyi seçtiniz onu merak etmiştim.

"İş yerine iade talebinde bulundum ama cevap alamadım " seçeneğini seçtim. Kategoriyi de ürün olarak seçtim ayrıyeten ürün açıklamasına "sanal ürün. Oyun içi satın alım " yazdım. Umarım sizde iadenizi alabilirsiniz. İade almak için kartınızı iptal etmek için arıyorlar haberiniz olsun. Kart iptal olmadığı sürece itirazlar işleme alınmıyor.

Çözüm
Hocam kartı iptal ettirme derken nasıl iptal ettirme? Ne yaptınız iptal ederken kartım kayıp sekmesi gibi bir şey miydi

Hocam kartı iptal ettirme derken nasıl iptal ettirme? Ne yaptınız iptal ederken kartım kayıp sekmesi gibi bir şey miydi?

Her ne seçerseniz seçin iptal etmek için arıyorlar. Yeni kart açıyorlar merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…