İşCep İlk İmza Kart Şifresi Alınmıyor

denis.quast

Hectopat
Yer
Ankara
Bugün başvurduğum kart geldi ve İşCep'de bildirim geldi. Sorun ise tıklayınca bir şey açılmıyor ve olmuyor. Bunu yaşamış olan biri varsa yazarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_5055.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 53
Bugün başvurduğum kart geldi ve İşCep'de bildirim geldi. Sorun ise tıklayınca bir şey açılmıyor ve olmuyor. Bunu yaşamış olan biri varsa yazarsa sevinirim.

Bende yaşadım müşteri hizmetlerini arayarak yapın ilk imza hesaplarına bazı özellikler açık değil. @denis.quast

Maximum mobilden ayarlamayı deneyin.
İlk İmza hesabı olan kişiler maalesef bu yöntem ile şifre belirleyemiyor.

Merhaba hocam. Herhangi bir şekilde ilk imza kart şifresi İşCep üzerinden alamıyorsunuz. Ben Maximum Mobile üzerinden İlk İmza kartım için şifre belirledim, fakat Maximum Mobile'den belirlesen bile bir şey olmuyor. Müşteri hizmetlerine kartımı aktifleştirmek istiyorum diyorsun, sonrasında şifremi belirlemek istiyorum diyorsun onlar tuşlama ekranı getiriyor ve sende şifreni giriyorsun. Bu şekilde, ATM'ye gitsen bile orada da şifre belirlenmiyor. Müşteri hizmetlerine söyleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…