A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Merhabalar, İlk İmza hesabına sahibim. Kartıma bağlı vadesiz hesabım açıldığına rağmen ana menüde göremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Merhabalar, İlk İmza hesabına sahibim. Kartıma bağlı vadesiz hesabım açıldığına rağmen ana menüde göremiyorum.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 19 Mart 2023 #2 Merhaba, Favori hesap tanımlayabilir misiniz? İşCep'e giriş yapınız. Sol üstteki "Profil ve Ayarlar" menüsüne gidiniz. "İşCep Kullanım Tercihlerim" menüsüne gidiniz. "Ana Sayfa Favori Hesap/Kart Seçimi" menüsüne gidiniz. "Seçmek İstediğiniz Favori Hesabınız" kısmında bir hesap seçiniz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Favori hesap tanımlayabilir misiniz? İşCep'e giriş yapınız. Sol üstteki "Profil ve Ayarlar" menüsüne gidiniz. "İşCep Kullanım Tercihlerim" menüsüne gidiniz. "Ana Sayfa Favori Hesap/Kart Seçimi" menüsüne gidiniz. "Seçmek İstediğiniz Favori Hesabınız" kısmında bir hesap seçiniz.
KS KS A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 56153 dedi: Merhaba, Favori hesap tanımlayabilir misiniz? İşCep'e giriş yapınız. Sol üstteki "Profil ve Ayarlar" menüsüne gidiniz. "İşCep Kullanım Tercihlerim" menüsüne gidiniz. "Ana Sayfa Favori Hesap/Kart Seçimi" menüsüne gidiniz. "Seçmek İstediğiniz Favori Hesabınız" kısmında bir hesap seçiniz. Genişletmek için tıkla... Tanimlayamiyorum, goruntulenecek hesap ve kart bilginiz bulunmamaktadir yaziyor. Artı 0 Eksi
56153 dedi: Merhaba, Favori hesap tanımlayabilir misiniz? İşCep'e giriş yapınız. Sol üstteki "Profil ve Ayarlar" menüsüne gidiniz. "İşCep Kullanım Tercihlerim" menüsüne gidiniz. "Ana Sayfa Favori Hesap/Kart Seçimi" menüsüne gidiniz. "Seçmek İstediğiniz Favori Hesabınız" kısmında bir hesap seçiniz. Genişletmek için tıkla... Tanimlayamiyorum, goruntulenecek hesap ve kart bilginiz bulunmamaktadir yaziyor.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 19 Mart 2023 #4 İlgili menüde hesabınız gözükmüyorsa şubeniz veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelisiniz. Artı 0 Eksi
T TR_ReSPeCT Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:13 #5 Sorunu cozebildiniz mi? Artı 0 Eksi