E enessavas23 Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #1 Isdone.dll hatası alıyorum, biraz araştırdım System32 ve diğer sistem dosyasına dosyayı atıyorum fakat yine aynı hatayı alıyorum.
Isdone.dll hatası alıyorum, biraz araştırdım System32 ve diğer sistem dosyasına dosyayı atıyorum fakat yine aynı hatayı alıyorum.
SabertoothEU Hectopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2016 #2 Merhabalar @enessavas23 , "DLL Fixer" adlı programı kullanmanı öneririm. Saygılarımla...
berkugurtr Megapat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 273 Çözümler 4 2 Ağustos 2016 #3 Burada ki linke tıklayıp scroll tuşuyla az bir şey aşağıya in x32 veya x64 bit'ten birini indirip ; 32 Bit ise System32'ye 64 Bit ise SystemWOW'a at
Burada ki linke tıklayıp scroll tuşuyla az bir şey aşağıya in x32 veya x64 bit'ten birini indirip ; 32 Bit ise System32'ye 64 Bit ise SystemWOW'a at
E enessavas23 Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2016 #4 berkugurtr dedi: Burada ki linke tıklayıp scroll tuşuyla az bir şey aşağıya in x32 veya x64 bit'ten birini indirip ; 32 Bit ise System32'ye 64 Bit ise SystemWOW'a at Genişletmek için tıkla... Sadece 32 bit gösteriyor ve scroll tuşunun mantığını anlamadım, normal aşağı indim. SabertoothEU dedi: Merhabalar @enessavas23 , "DLL Fixer" adlı programı kullanmanı öneririm. Saygılarımla... Genişletmek için tıkla... Sitesine girdim bu seferde 64bitlik sürüm yok.
berkugurtr dedi: Burada ki linke tıklayıp scroll tuşuyla az bir şey aşağıya in x32 veya x64 bit'ten birini indirip ; 32 Bit ise System32'ye 64 Bit ise SystemWOW'a at Genişletmek için tıkla... Sadece 32 bit gösteriyor ve scroll tuşunun mantığını anlamadım, normal aşağı indim. SabertoothEU dedi: Merhabalar @enessavas23 , "DLL Fixer" adlı programı kullanmanı öneririm. Saygılarımla... Genişletmek için tıkla... Sitesine girdim bu seferde 64bitlik sürüm yok.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Ağustos 2016 #5 enessavas23 dedi: Sadece 32 bit gösteriyor ve scroll tuşunun mantığını anlamadım, normal aşağı indim. İndirim kullandım fakat istediğim dll dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bi' tık aşağı in demek istemiş sanırım.
enessavas23 dedi: Sadece 32 bit gösteriyor ve scroll tuşunun mantığını anlamadım, normal aşağı indim. İndirim kullandım fakat istediğim dll dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bi' tık aşağı in demek istemiş sanırım.
E enessavas23 Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2016 #6 yiange28 dedi: Arkadaş bi' tık aşağı in demek istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... İndim fakat 64bit yok arkadaş siteyi tam kontrol etmemiş galiba.
yiange28 dedi: Arkadaş bi' tık aşağı in demek istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... İndim fakat 64bit yok arkadaş siteyi tam kontrol etmemiş galiba.