ISDone.dll (Unarc.dll) Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BurakF

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar şu zamana kadar birçok kez başıma gelen bazısını çözdüğüm bazısını 3 ay sonunda bile çözemediğim lanet olası ISDone.dll hatasının çözümü bulmak için bu konuyu açıyorum. GTA V'i 2 gün ardından 80.4 GB'lik bir kurulum yaparak uTorrent'ten kurdum. Repack sürümü olan bu setupu kurmaya başladım. Tam olarak %65.6'da ISDone.dll başlığı altında rusça bir hata ile karşılaştım. Setup rusça olduğundan hiçbir şey anlamadım. Kurulumu sorunsuz başlattığıma eminim. Kurmak istediğim klasörü seçtim, başlangıç aratma ismini seçtim ve Next dedim. Bu sorun ile daha önceden GTA 4'de de sık sık karşılaşıyordum ki 3 ay uğraşmama rağmen hiçbir YouTube videosu çözemedi. Outlast 2 de karşılaştığımda ise uTorrent'ten oyunun torrentini tekrar kontrol et dedim ve eksik 10- 15 MB'lik bir dosya indirdi bu sefer çözdü. CS:GO Warzone'da ise bunu denediğimde çözülmedi, uptader ekranından oyunu yüklemeye devam ettim. GTA V'de ise artık bu sorunla cebeleşmeden önce bir forumlara yazayım bilen vardır beki. Tekrar kontrol et dedim yine de olmadı bu sefer. ISDone.dll ve unarc.dll'yi indir diyenler bunu denedim daha önce bunlar hiçbir şekilde çözmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğin torrenti tekrar tarat. Sonra tekrar yüklemeyi dene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…