Çözüldü ISDone.dll ve unarc.dll nasıl onarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 EVO 250 GB
Ekran kartı
NVIDIA GT 430
Anakart
P5KPL-SE
İşlemci
E7500
ISDone.dll ve unarc.dll nasıl onarılır? Yapmadığım şey kalmadı, sfc/scannow mu dersin, DISM araçları mı dersin, Visual C++ mi dersin. En son çare olarak internetten DLL olarak indirdim ve SysWOW64 içine attım, ancak benim Windows'da zaten o iki dosya yokmuş, hiç dosyayı değiştirme falan zormadı çünkü, direkt attı. Ama hala sorunum çözülmedi. Bu DLL nasıl orijinal bulabilirim acaba, ya da nasıl onarırım?

Windows 10 21H2. Derleme: 19044.1682.

Son düzenleme:
Format attıktan sonra çözüldü ve bir daha hata almadım.

Hocam şu an FitGirl'den indirdiğim oyunu kuruyorum %92 de 4 saatte geldi PC yepyeni gıcır gıcır RAM ve SSD fazlasıyla yeterli ne yapmalıyım biliyor musun?

Eksik DLL internetten indirilip yerine atınca çözülmez zaten.

Niye öyle oluyor hocam yani ben genelde eksik dosyayı yerine koyduğumda olmadı oyun dosyalarına attığımda sorun çözülür ama her zaman öyle olmuyor sebebi nedir aydınlatır mısınız?

Son düzenleme:
Çözdün mü hocam?

Çözdün mü hocam?

Mortal Kombat 11 yüklüyordum %92'ye ulaşması 4 saat sürmüştü ve hata alınca iptal oluyordu oyun dosyalarına internetten indirdiğim kopyaları atmıştım ama net hatırlayamıyorum uzun zaman oldu trdeki ve tüm yabancı kaynakları izleyip/okuyup denemiştim en sonunda sorun çözülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…