M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar danışacak kimsem yok. Sormak istedim şoka gireceğim evrak düzenlemede zorluk yaşıyorum.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.787 Çözümler 17 26 Nisan 2024 #2 Hangi evrakları istediler sizden?
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 26 Nisan 2024 #3 İşe kabul edildiğini söyledikten sonra hangi evrakları istediklerini söylemediler mi? İstedikleri evraklar neler olduğunu yine onlara sorup öğrenebilirsin. Genelde sağlık raporu aile hekimliğinden, diğer evraklar e-devlet üzerinden temin edilebilir.
İşe kabul edildiğini söyledikten sonra hangi evrakları istediklerini söylemediler mi? İstedikleri evraklar neler olduğunu yine onlara sorup öğrenebilirsin. Genelde sağlık raporu aile hekimliğinden, diğer evraklar e-devlet üzerinden temin edilebilir.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 981 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #4 Monamina dedi: Arkadaşlar danışacak kimsem yok. Sormak istedim şoka gireceğim evrak düzenlemede zorluk yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ?
Monamina dedi: Arkadaşlar danışacak kimsem yok. Sormak istedim şoka gireceğim evrak düzenlemede zorluk yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ?
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 EBT11 dedi: İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ? Genişletmek için tıkla... Şöyle atsam size sorun olurmu. EBT11 dedi: İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ? Genişletmek için tıkla... Söylemediler maalesef biraz onların huyuna gitmek zorunda kalıyorum diyip sağlık raporu dışında 4 ünün fotokopisini çıkardım. Dosya Ekleri Screenshot_20240426_173154_One Read.jpg 68,2 KB · Görüntüleme: 38
EBT11 dedi: İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ? Genişletmek için tıkla... Şöyle atsam size sorun olurmu. EBT11 dedi: İşe giriş evraklarından bahsediyorsan geneli şunları ister; Kimlik fotokopisi Adli sicil kaydı Nüfus kayıt belgesi İkametgah Sağlık raporu İşe gireceğin yerde ki insan kaynakları hangi evrakları getireceğini söylemeliydi söylemediler mi ? Genişletmek için tıkla... Söylemediler maalesef biraz onların huyuna gitmek zorunda kalıyorum diyip sağlık raporu dışında 4 ünün fotokopisini çıkardım.