İşe giriş evrakları verilmediğinde iş başı yapılabilir mi?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar bir şirketle iş görüşmesi yaptım olumlu oldu ve bende sonraki gün işe giriş evrak listesini telefon konuşmasıyla mailime aldım. Telefon görüşmesinde T.C. İstendi ve adres istendi eylül'ün 2'sinde şirkette olmanız gerekiyor dendi. Ben evrak listesini daha vermeden eylül'ün 2'sinde şirkette olmanız gerekiyor denmesi saçma geldi. Ayrıca evrak listesinde klasik a-Z ye her şey vardı, işe giriş evrağı hazırlayan herkes bilir ama tek dikkatimi çeken bankayla ilgili IBAN yani kısacası ücretimin yatacağı evrak listede bulunmuyor. Ayrıca sağlık testi için göz kulak akciğer isteniyor ve anlaşmalı yerleri var 500TL ücret varmış. Her neyse iyice kıl oldum ben ve işten vazgeçtim ama beni 2 gündür 2 kere aradılar mail yoluyla da ulaşmışlar. Aday giriş üye girişi gibi şeyleri anlatan yazılar var. Evrakları falan atmadım hiçbir şey de yapmayacağım.

Sormak istediğim şey şu daha evrakları atmadan sigorta başlangıcı yapabilir mi bunlar. Sadece T.C. Vermiştim. Ayrıca artık bir çalışan mıyım orada istifa dilekçesi mi vereceğim? Hayatımda ilk defa böyle bir saçmalık yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı