İşe giriş için sağlık raporu devlet hastanesinden alınır mı?

Julimezar

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, işe giriş için aşağıdakiler istendi;
  • Akciğer grafiği.
  • Solunum fonksiyon testi.
  • Odyogram (24 şubatta yaptırmıştım geçerli olur mu diye soracağım bunu)
  • Hemogram
  • Kan grubu.
Devlet hastanesine gitsem işe giriş için bunları yaparlar mı acaba? Aile hekimimde bunlar yok sadece belirgi gün ve saatlerde kan tahlili var. Özel hastaneye gitmek istemiyorum 20 günlük staj maksimum asgari ücret verecekler alacağım paranın yarısı teste gitmesin.

İş için sağlık raporu bana da lazım aile hekimi vermedi bana devletten alacağım o yüzden ama hangi bölümde olacak bilmiyorum.

İş için sağlık raporu bana da lazım aile hekimi vermedi bana devletten alacağım o yüzden ama hangi bölümde olacak bilmiyorum.
Daha önce işe girip böyle bir sağlık raporu alan arkadaşım vardı ulaşabilirsem ona soracağım. Bir de yarın hastaneye ulaşıp sormaya çalışacağım öğrenebilirsem cevaplarım. O zamana kadar bilgisi olan biri var mıdır diye sormak istemiştim ben de.

Bu cuma gideceğim bende.

Devlet hastanesine gidip kurul sağlık belgesi alacaksın. Birçok uzmana muayene olacaksın sonra belgeni alacaksın.

Sıra no alıp oluyor mu randevusuz bir de acaba neyimize bakıyorlar onu merak ediyorum.

Devlet hastanesine gidip kurul sağlık belgesi alacaksın. Birçok uzmana muayene olacaksın sonra belgeni alacaksın.
Mhrs'den böyle bir şey göremedim 182'nin de haberi yok. Sabah hasta kayıttan durumu söyleyip alabiliyor muyum acaba bunu? Doktorlara muayene olma kısmı da randevulu mu olur acaba?

Bu cuma gideceğim bende.

Sıra no alıp oluyor mu randevusuz bir de acaba neyimize bakıyorlar onu merak ediyorum.
Hocam merhabalar dün hallettim ancak yazma fırsatı bulabildim. Üstte yazdıklarım için devlet hastanesine gittim ancak solunum fonksiyon testini yapmıyorlarmış. O hariç diğerlerine 440 lira ödeme yaptım odyogram için kbb diğerleri için dahiliyeye yönlendirdi. Boş bi arada kapıdan sekretere sordum testleri verdiler. Testleri oldum sonuçlar çıkınca da gidip evrakları aldım. Solunum fonksiyon testi için bölgedeki firmaların işe almadan önce yönlendirdiği "osb" deniyormuş sanırım plaza içinde bir yerden 100 liraya yaptırdım. Bir de oraya fiyat sordum bunları siz ne kadara yaparsınız diye kafadan emin olmadan 375-400 lira gibi dedi ben solunum hariç 440 vermiştim sanrım daha uyguna gelecekmiş oradan yaptırmak. Tetanoz için de aile hekimine git dediler işim bittikten sonra gittim deprem dolayısıyla sadece gerekli kişilere yapıyormuşlar çocuk hamile ve şüpheli durumdakilere o yüzden aşı karnesi verdi illa aşı isterlerse orada bir "osb"den yaptırırsın dedi.

Son düzenleme:

Merhaba bende geçen cuma gittim rapor için 220 TL ödedim sadece akciğer filmim çekildi ve aldım ama maalesef sadece 2 haftalık geçerliymiş. direk randevusuz gittim.

Merhaba bende geçen cuma gittim rapor için 220 TL ödedim sadece akciğer filmim çekildi ve aldım ama maalesef sadece 2 haftalık geçerliymiş. direk randevusuz gittim.
Sanırım bu osb denen yerleri arayıp fiyat sormak gerek daha uyguna gelebilir. Merak ettiğim tüm bunlar için fatura verildi acaba iş yeri bunları karşılıyor mu? Odyoloji uzmanı testinin 6 ay geçerli olduğunu ve tekrar gerekecekse 2 kopya almamı söylemişti testten teste fark ediyor demek ki.

İş yeri ödemez ama siz bayağı kazık yemişsiniz sadece kbb ye girseniz bile oluyor ki bu rapor 220TL. hastaneden hastaneye değişiyor galiba

İş yeri ödemez ama siz bayağı kazık yemişsiniz sadece kbb ye girseniz bile oluyor ki bu rapor 220TL. hastaneden hastaneye değişiyor galiba
Sadece akciğer 440 değil hocam konudaki 5 şeyin solunum hariç 4ü. Solunum için de ayrı olarak 100 verdim. 5ini de Osb'den yaptırsaymışım sanırım daha düşük fiyata gelecekmiş. Ek olarak da 5 yılı geçtiyse tetanoz da olmamı istedi iş yeri. Aile hekimi de zorunlu haller dışında yapmadığı için yine oradan parayla olacağım onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…