ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 31 Mart 2023 #21 569992 dedi: Maalesef daha doldurmadım. Bu arada zaten babam da çıkmama razıydı. O da biliyor benim 13-14 saat çalıştığımı ve yorulduğumu anlıyor. Genişletmek için tıkla... Babanız anlayışsız değilmiş işte ne güzel. Bırakın gidin. Restorant daha mantıklı. Esnaflar böyle olabiliyor.
569992 dedi: Maalesef daha doldurmadım. Bu arada zaten babam da çıkmama razıydı. O da biliyor benim 13-14 saat çalıştığımı ve yorulduğumu anlıyor. Genişletmek için tıkla... Babanız anlayışsız değilmiş işte ne güzel. Bırakın gidin. Restorant daha mantıklı. Esnaflar böyle olabiliyor.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 31 Mart 2023 #22 ProximusTwo dedi: Babanız anlayışsız değilmiş işte ne güzel. Bırakın gidin. Restorant daha mantıklı. Esnaflar böyle olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de anlayışsız bir babam var. Sadece bu konuda anlayış gösterdi. Bırakıp gidemiyorum hocam o kadar yemeğini felan yedim şimdi konuşmadan hiç gelmesem olmaz. Konuşmayı deneyeceğim.
ProximusTwo dedi: Babanız anlayışsız değilmiş işte ne güzel. Bırakın gidin. Restorant daha mantıklı. Esnaflar böyle olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Gayet de anlayışsız bir babam var. Sadece bu konuda anlayış gösterdi. Bırakıp gidemiyorum hocam o kadar yemeğini felan yedim şimdi konuşmadan hiç gelmesem olmaz. Konuşmayı deneyeceğim.